-4 grader på morgonen

Tyckte det var kallt i lägenheten när jag vaknade i morse. Och visst var det så…vi har minusgrader igen. Och ska få snö i morgon. Det känns nästan tröstlöst – om det inte hade varit så att vi skulle åka bort till värmen på lördag så hade jag dött! 

På förmiddagen gjorde barnen ”Fluff!”. Det vill säga marängsmet som de sedan aldrig bakade i ugnen. Utan åt upp. Verkar ha blivit lite av en fin familjetradition det där med att gilla smeten bättre. Skandal egentligen när jag tänker efter. Men det gör jag inte.
Klockan ett hade jag träningspass med pt:n. Och min träningspartner C. Vi har skruvat upp växeln lite och nu är det ingen lekstuga längre. SÅ HÄRLIGT när man kommer ut spak. I både armar och ben. Vi har börjat lägga till burpees och boxningsinspirerande övningar och det tror jag blir bra! Kosten tjatar han fortfarande om. För att se resultat kan man inte hålla på och stoppa in mer kalorier än man gör av med. It’s as simple as that! Och välj bra mat i de kalorier du väljer att äta. Enklaste ”receptet”…och så svårt att följa när chokladsuget slår till. 
Hoppas jag inte tråkar ut er med mina träningsinlägg men just nu upptar det mycket av min tankeverksamhet. Jag vill bli stark!

Veckans planering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s