Vi såg en film igår

Oscarsbelönade 12 Years a Slave. Alltså, den är ju bra. Jättebra till och med…men jag vet inte. Var den inte lite långsam? Och var inte scenerna där det var viktiga dialoger lite teatraliska? Det är svårt att tycka illa om en sån här film. Det går ju bara inte. Den är ett viktigt historiskt dokument och en hemsk, hemsk sann berättelse. Men i ärlighetens namn hade jag kunnat vara utan dessa två timmar. Har ni sett den, och vad tycker ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s