Herregud vad ska man göra?

Nelle ger inte upp. Kommer ni ihåg att jag berättat att hon nattvandrar och kommer och sover i vår säng varje kväll? På jullovet gjorde vi ju en massiv insats och fick henne att sova i sin egen säng igen. Richard sov på golvet inne hos henne och hon började åtminstone sova halva natten i sin egen säng… Direkt vi ”gav efter” litet så fattade hon galoppen och började super-smyga in i vår säng på natten och sen var vi tillbaka på ruta ett igen. Till sist var vi så desperata att ge henne ett incitament för att få henne förstå att det är VÄRT DET, att vi erbjöd henne pengar. Just det, pengar, för att hon skulle få motivation till att somna om i sin egen säng när hon vaknar på natten. Det var bara det att hon är smartare än oss. När hon frågat mig om hon får en dollar om hon sover i sin egen säng hela natten, och jag svarat ”ja”, så är hon ju inte dummare än att hon också frågar pappa om en dollar. Och här är vi idag, 2 dollar fattigare. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s