God service

Igår kväll var jag ute med några väninnor på Crosby Bar som ligger i Crosby Hotel på Crosby Street i SoHo (mycket Crosby där..). Det är ett av många designerhotel på Manhattan och är ni intresserade så googla, det är en fantastisk miljö!

Iallafall så berättade min vän att de tydligen hade ett helt fantastiskt glutenfritt bröd, hon hade läst det i någon recension. Nu ska jag ju inte äta några sädesslag men jag tänkte att jag måste ju iallafall prova! Så när de andra fick baguette fick jag det här fantastiska brödet med en handskriven lapp om innehållet så jag skulle kunna läsa mig till om det var något annat ”jag inte tålde”. Han tog sig tid. Tid att skriva den här lilla lappen. Det tycker jag var jättegulligt. Och ett bevis på att de är en restaurang med mycket god service.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s