Dagarna rullar på

Rör i öronen.  

Skada på fotplatta. 
Bihåleinflammation. 
Allergiutredning. 
Skadad halmstring. 
Röntgen av sköldkörtel. 
Hjärtspecialist. 
Optiker. 
Tropiksjukdom. 
Magsjuka. 
Förkylning. 
Tandläkaren. 
Några av de ”sjukdomar” och medföljande läkarbesök vi brottats med senaste tiden. Det är verkligen tidskrävande men eftersom det mesta faller inom kategorin inte farligt så får man vara glad ändå. Jag var till radiologen och gjorde ett ultraljud på min sköldkörtel i tisdags. Knölen som finns är fortfarande kvar men har inte ändrat sig så den ska bara bevakas, nytt ultraljud om ett år. Dvs, inget att oroa sig över. Jag var till optikern igår och där konstaterades att jag behöver nya glasögon och LÄSGLASÖGON vid behov. Jag ska inte köpa några än. Så länge jag klarar mig ska jag kämpa, haha!
Annars..? Idag har vi utvecklingssamtal i skolan. Racet från lärare till lärare,10-20 minuter samtal om hur det går. Jag känner mig inte orolig utan tycker det ska bli kul! Får se om jag får ångra det.
Mer..? Träningen går bra! Tränar 1-2 ggr/v med pt:n och så några gånger själv. Jag har nått min målvikt men mycket vill ha mer. Nu vill jag bygga muskler också, det som är så populärt nuförtiden, haha!
Som ni hör rullar livet på här. Jag har några roliga, STORA nyheter men jag suger på den karamellen litet. Bäst att ha saker i skrift först.
Länge sedan jag hörde av er, hur har ni det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s