Men vet ni!

Vi fick plussgrader till sist! Två dagar i rad till och med. Inte var de många (idag var det fyra grader) men det var iallafall på rätt sida nollstrecket! Nog om vädret.

Festen igår var trevlig! Vi firade in våren och det persiska nyåret med mat (himmel så gott det är med persisk mat!), Internationella Kvinnodagen med en italiensk specialtårta, en så kallad Mimosa-tårta och så var det dans och bubbel. Mimosa-tårta har jag aldrig hört talas om förut men är en italiensk specialitet som är en hyllning till kvinnan, hur mjuk och speciell hon är och man äter den…8 mars, duh!!!
Idag har jag varit nere i Battery Park mer eller mindre hela dagen med Nelle som skulle på ett födelsedagskalas. Flickan som fyllde 8 år hade i en lokal skapat en ”restaurang” där barnen först bakade pizza, gjorde förrätter och sallader och tårta och sedan ”bjöd tillbaka” föräldrarna ett par timmar senare på ett exklusivt restaurangbesök. Då hade de gjort menyer och serverade både mat och vin!! Så himla kul idé! Och gott tro det eller ej!
När vi kom hem klockan halv sju var det fortfarande ljust ute och det måste man ju gilla med vårdagjämningen och att ställa om klockan. Vi gjorde nämligen det här i natt så i morgon kan det bli lite jobbigt att stiga upp klockan halv sex.
Hoppas ni också hade en bra helg!
PS Ser ni snödrivorna i kanten på fotbollsplanen vid Freedom Tower. S. N. Ö. D. R. I. V. O. R. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s