Edwards fot

Tyvärr så var det motiverat att gå till doktorn och kolla Edwards fot. Efter en vanlig röntgen och en MRI så har de kunnat konstatera vad det är som gör att Edward har så ont i foten. Han har en skada på själva benet till stortån (från trauma-troligtvis när han för cirka ett år sedan ramlade på/stukade foten) och det kan medföra problem med tillväxten av stortån. Den kan antingen växa för fort (inte bra) eller för långsamt (inte bra) och det som gör att han just nu har så ont är att han pga denna skadan felbelastar foten och har fått en inflammation i senor mm ovanpå foten… 

Domen. 
Antiinflammatoriska receptbelagda piller i 3 v och ABSOLUT VILA FRÅN FOTBOLL, sen vila en vecka till utan piller och sen återbesök hos doktorn och mäta tån. Ingen fotboll till sommaren, minst. Det var en verkligt deppig dag igår när vi fick det beskedet. Till råga på allt blev Edward sjuk också och jag fick hämta honom i skolan på eftermiddagen då han fått feber och var risig.
Så var det med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s