Minus åtta grader

Ingen vår i sikte här inte. Nu på morgonen var det åtta minusgrader och med windchillfactor så känns det som minus arton. Fortfarande drar vi runt som bleka zombies i dunjackor och tjocka, tunga vinterskor. Som om det inte vore nog ska jag till tandläkaren idag igen. Jag byter ut alla gamla fyllningar och lagar hålen inunder.

Depp.

3 reaktioner till “Minus åtta grader

  1. Jag kan bara gratulera och konstatera att jag än en dag kommer behöva dra på mig dunjacka, dubbla handskar och benvärmare när jag ska gå ut. Kram Annika – njut!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s