Bihåleinflammation?

Har klarat mig hela vintern men den här förkylningen verkar tyvärr också fört med sig en bihåleinflammation. Iallafall är bihålorna rejält svullna och irriterade och jag har ont på ställen ”jag inte visste fanns” inne i huvudet. Förkylningen som sådan är jag frisk från så jag chansade lite idag och tränade faktiskt. Med min PT och nya träningsbuddy C. Så kul att träna ihop med någon annan! Sommaren är snart här, nu gäller det. Och ikväll har jag också börjat äta Sudafed, slemhinneavsvällande och antiinflammatoriskt. Den där sorten som man får registrera sig med namn på Apoteket…om utfall att man skulle koka crack. Kommer ni ihåg? Jag har skrivit om det förut. Nu hoppas jag på mirakel. Har inte tid att vara sjuk nu när jag ska till frissan i morgon…

Och på tal om det – herregud -hur ska jag klippa mig????
Frisyr och färg, vad tror ni? Vi går ju ändå mot vår och ljusare tider? (Även om vi fortfarande väntar 13 minusgrader i den här stan i morgon…).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s