Visum och säkra kort

Efter skolan idag var vi tvungen att gå och ta bilder till våra visum som ska förlängas. Det tog lite tid och när vi var klara var det middagstid och vi bestämde oss för att äta på en diner som ligger på 1st Avenue. 

Att äta på diner är alltid lite av Rysk Roulette. Egentligen finns det bara två säkra kort – hamburgare och pannkakor/våfflor. Edward och Richard valde burgaren och Nelle våfflor. Men vad äter man på paleo? Jag tog en spenat- och fetaostomelett och fy! Den smakade STEKBORD. Gammalt, läbbigt stekbord. När jag tittar på bilden av Nelle så är det ungefär som hon ser ut som jag kände mig efter ha ätit den omeletten. Ska komma ihåg de säkra korten till nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s