Uppe med tuppen!

Vi steg upp klockan sju i morse för att tillsammans med några andra svenskar bänka oss framför tv:n i medierummet här i huset. Där kunde vi i sköna soffor och storbilds-tv titta på…det svenska os-fiaskot. Får man säga så fastän vi vann silver? Men visst såg det ut som det var ett lag som hade inställningen ”vi ska vinna det här!” och ett lag som tänkte ”måtte detta bara ta slut”. Säger inget mer men jag är besviken över att ha sabbat min söndagssovmorgon.

Efter hockeyn åt vi en megafrukost med ägg, sausage, bisquits, bacon, yoghurt, juice KAFFE såklart och så lite ost och grönsaker. Vi grundade ordentligt kan man säga och sedan åkte vi till New York Aquarium. Det ligger i Coney Island, Brooklyn och vi hade hyrbil i helgen så det var riktigt bekvämt att komma dit. Annars är det drygt en timme med tåg och den här helgen så gick det inga tåg från Roosevelt Island…renovering av tunnelbanan.
Akvarium är akvarium (fiskar och sälar och pirayor…) men det var en mysig utflykt. 10 grader varmt och sol, lite sjölejonshow och dyr glass. 
På stranden var det vinterbadare som tog sig en simtur i havet och så tittade barnen lystet på Coney Islands nöjesfält. Vi kommer tillbaka i sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s