Allt är bra – hon hör igen!

Klockan kvart över sex i morse åkte vi hemifrån, jag och lillan. Vi skulle vara där klockan sju och planerad operationstid var 8.20. Manhattan Surgery Center ligger på andra sidan Manhattan, nästan ute vid Hudsonfloden, så vi tog taxi. Det duggregnade och var så himla tidigt!
Den här gången så var Nelle helt lugn och kom ihåg hur det var förra gången hon opererades, det är ju bara ett drygt år sedan. Vi skrev in oss, fick ett rum/bås, fick sätta på oss sjukhuskläder och sedan var det bara att vänta.
Nelles lilla hund ZouZou var med även den här gången och jag fick följa med hela vägen. Tycker fortfarande att det är otäckt att se henne sövas. Ögonen vänds ut och in och kroppen kämpar emot. Jag antar att det är det som är vår ”överlevnadsinstinkt” – vi vill inte bli medvetslösa och försvarslösa. Sunt.
Operationen tog 20 minuter och hon var lite ledsen och hade ont precis efteråt. Men så fick hon alvedon (och hade fått ”narcotics”, Fentanyl, av narkosläkaren) och sen var hon ok efter en halvtimme.
Omedelbart hon vaknade så kunde hon bekräfta att hon hör bättre! Och nu har hon tillbringat dagen i sängen med tv:n. På normal volym och inte pensionärsvolym!!
Allt bra som ni hör.

En reaktion till “Allt är bra – hon hör igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s