Sommaren är bokad

Vi blir hemma nästan 2 månader, jag och barnen. Vi kommer hem efter midsommar, den 24 juni, sen åker vi tillbaka till NYC den 20 augusti. Längtar redan efter ljumma dopp (hahaha, iskalla dopp) i svenska sjöar, kanske någon bjuder på en båttur i skärgården, en grillkväll, en sovplats! Stugan är uthyrd men vi räknar med att stanna i huvudstan iallafall i 2 veckor. Sen blir det Norrbotten och Boden och en weekend till i stan för mig första helgen i augusti, 1-3/8. Om du som läser det här vill hitta på något då så hör av dig! Och mamma och pappa: hoppas ni kan ställa upp som barnvakt och taxi den helgen. Det var nämligen så att mina SAS-bonuspoäng höll på att ”brinna inne” så nu bokade jag en biljett bara för att…iallafall inte ge bort poängen. 

Vi har sex minusgrader idag och snön ligger kvar på marken. Våren och sommaren känns långt borta när jag tittar ut men idag känns den lite närmare i bröstet.
Kanske dax att putsa fönster snart?

6 reaktioner till “Sommaren är bokad

  1. Jag har redan bokat in 1-3 augusti. Jag är öppen för alla förslag. Kan kanske bli en riktig tjejhelg! Kramar i massorLisa

    Gilla

  2. Yippie!!! Det ser vi fram emot:) Kanske vi också kan bjuda på en grillkväll i lånad stuga, bastu och alla sover över? Barnen med fördel hos mormor och morfar och farmor och farfar, haha! Vi ses i sommar. Längtar! (PS Vattnet ska vara 38 grader och över, kom ihåg;))

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s