Ibland orkar man bara inte

Jag brukar skoja med en av mina kompisar om olika lågvattenmärken när det gäller att klä sig. Ibland, som idag, orkar man bara inte utan klär sig varmt, bekvämt och tråkigt. Men här har jag ju ändå ”tänkt till”. Färgskalan är sammanhållen (i pigga färgen grått!) och jag har klätt mig hela vägen – jag har jeans och tröja och riktiga skor. Inte joggingbyxor, sunktisha och gamla joggingskor. Men inte heller det räknas som det lägsta. Lågvattenmärket når man ordentligt först när man varken har bh eller trosor när man går ut. Alltså joggingbyxor, sunkig t-shirt (gärna lite smutsig) och slitna joggingskor UTAN bh och underbyxor. Då ska man ta sig i kragen…om man nu hade haft någon.
Så här såg jag ut idag. Tråkig tråkig tråkig.
Och som ni hör har jag inget spännande att berätta heller. Vi åt lunch på stan, barnen och Richard såg Lego-filmen på bio. Nu är huset fullt av ungar och jag är glad över livet i stort. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s