Dagen började med en lång frukost

Ägg, bacon, croissant, juice, kaffe…sitta tillsammans hela familjen och prata vid frukostbordet. Så himla mysigt! Det är verkligen en bra start på dagen.

Edward har haft ont i en fot länge och igår kväll så klagade han så till den milda grad att vi faktiskt kände att vi kanske borde kolla upp vad det är. Vanligtvis är vi (iallafall jag) ganska tuff och tycker man ska gå och träna även om man har lite ont men idag så kändes det inte bra. Tänk om det var en spricka eller nåt? Iallafall gick Richard och Edward till City Md (typ Cityakuten i Stockholm) och kollade. De undersökte och röntgade för säkerhets skull båda fötterna för att jämföra. Ingen spricka men man tror nog att han har fått en inflammation i en sena i foten och därför behöver antiinflammatoriska mediciner, vila och sjukgymnastik. Så med facit på hand var det ju bra att han gick. Även om inget var brutet.
Jag och Nelle trotsade snöstormen (ja, igen!) och åkte ner till Greenwich och Sockerbit, en godisaffär med svenskt godis. De hade mycket av ”våra svenska gottor” men inte allt, salta skallar till exempel. Tydligen får de inte importera godis med naturliga färg- och smakämnen utan bara sådana ”medel” som Amerikanska Livsmedelsverket godkänt. Dumle hade de visst också problem med och fiskbullarna var slut så det blev lite antiklimax. Vd de däremot hade var Papppelina-mattor och nu funderar jag på en gul eller svartvit…$89, som hittat! Ironi.
Efter sockerbit var vi hungriga och åt en jättegod pizza på Kesté med ruccola, prosciutto. Sen tjej-shoppade vi litet, hårband och hårklämmor.

Nelle har bestämt sig för att spara ut luggen (tror alla 8-åringar vill det!) och då behövs det klämmor och gummiband och diadem i massor. Vi passade också på att snygga till håret lite hos en riktig frisör. Klippte över en decimeter och det syns knappt. 
Ikväll ska vi stanna hemma och se på tv. Eller film. Själv är jag sugen på att gå ut men det är svårt att få med sig någon i snöstorm. Här är alla gjorda av socker. Ironi.
Hoppas ni har en härlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s