Trötta trötta trötta

Vi har varit så trötta idag jag och barnen att det liknar ingenting. Redan i morse var vi helt färdiga och sen var det skola och jag har ju till och med varit deras svenskafröken idag, och så läxor och mat och… Iallafall. När vi äntligen fick gå och lägga oss efter en lång dag, klockan var då halv åtta, så sa Nelle till mig 

-Mamma nu kommer jag säga någonting jag aldrig tror jag har sagt förut. Jag vill gå och lägga mig!

Nu är klockan kvart i nio och nu släcker jag lampan. Stormen Pax kommer i morgon så det gäller att vara pigg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s