Vi är friska!

Alla mår bra idag! 
Jag har tvättat, städat och vädrat ut all magsjuka och vi har varit ute! Vi fick ett mail sent igår kväll om att de försöker sätta ihop ett inomhusfotbollslag på ön som ska vara med i en liga östra New York (mestadels Manhattan) och Edward är en av dem som de vill ha med i laget. Det är en speciell typ av inomhusfotboll (Futsal) med bara 4 spelare på planen, ingen kroppskontakt och ett otroligt snabbt passningsspel. Bollen är i spel hela tiden och endast 4 sekunder tillåts att hålla bollen när man är målvakt, eller en hörna ska läggas, eller ett inspel (istället för inkast). Vore så kul om de kan sätta ihop ett lag! Idag träffades de för att titta på matcher i ligan och på torsdag kommer ligaledaren att göra en bedömning om de har ett lag som håller.
Jag har också målat naglarna idag. Neonorange. Syns inte på bilden men det är verkligen en glädjeinjektion. Nu ska jag läsa ut min bok och sova. Två ”open house” i skolan i morgon…busy busy!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s