Kanske jag är på gång igen?

Tillbaka? Det var varit tungt att komma igång med träningen igen. Jag tänkte ju att jag skulle kolla hur jag mådde på paleo-dieten först och sen skulle jag ”lätt” komma igång med träningen igen. Men det funkar inte så. Människan är lat av naturen…och soffa och säng har känts mycket mer lockande! Men idag har jag iallafall gjort lite. Power walk, utfall, knäböj och lite planka. Jag har verkligen ”tappat” styrka men det är väl bara bita i det sura äpplet. Synd att det ser ut som om jag håller på att somna här på mattan mellan situpsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s