Min diet

Jag ballade ur. Inte helt men jag har ätit socker och knäckebröd. Smör och crème fraiche. Chips. Två dagar av OLIDLIG PMS och det var kört. Men jag har ätit paleo när det varit matdags, så jag ska nu bara ta mig tillbaka på banan.

Du har karaktär som en tjackhora brukar Richard säga till mig när det gäller choklad. Ursäkta språkbruket. Kanske ligger något i det…men jag klarade ju tre veckor! Och bara en chokladbi…kaka. Eller två? 

En reaktion till “Min diet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s