Tagen på sängen

Strax efter FEM gick Nelle upp för att börja göra i ordning för min födelsedag. Hon vet precis var vi har fina servetter, ljus till tårtan – och hon var fast besluten om att ”även om pappa inte är hemma så ska vi fira dig som vanligt på morgonen, mamma – det är ju så vi alltid gör i vår familj!”. Och visst, hon har rätt, men ååååhhhhh vad det var tidigt. Men barnen kom in och sjöng, delade ut presenter och födelsedagskrona och sen åt vi tårta. Precis som alltid! Det var väldigt, väldigt fint.

Jag blir verkligen rörd när jag förstår hur viktigt det här är för barnen. Och att det här är en tradition de med största sannolikhet kommer föra vidare i sitt liv. Mer och mer blir jag varse hur sambandet, ”barn gör vad du gör, inte vad du säger”, stämmer. Och då blir jag lite ledsen över att jag bråkade på dem igår, hm. Men vi är väl alla mänskliga tänker jag och nu ska jag njuta av den här kärleken från mina barn idag.
Och av mina fina presenter! Titta vilka fina brickor mamma gjort till mig:
Och en ny kokbok från min vän C:

Och finast av allt:

44 år idag!!!

En reaktion till “Tagen på sängen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s