What else…

Lördag. I lördags hade vi en ganska lugn morgon. Vi fick veta att barnen och Richard var i backen och hade hur kul som helst så det var ju kul att de också hade kul, som oss. Nelle är tydligen ”a natural” på skidåkning och trots att det här bara var andra gången hon åker så svischade hon själv ner för backarna utan problem.

 
Jag och Lisa hade lite av en strosardag och på kvällen var vi ute och gjorde Orchsrd Street i East Village ”osäkert”, ha ha!!! Fyra fyrtioplussare!!! Första kortet är taget på en ny källarklubb som heter Botanical Lab och de andra på restaurangen där vi åt. 
Mina fina vänner fick till och med restaurangen att sjunga Happy Birthday!! Det är ju snart min 29-årsdag igen.
Söndag. MoMa och Edward Hopper-utställning. Vi var där i nästan fyra timmar med fikapaus och det är så underbart med all modern konst. Den här familjen gjorde störst intryck på mig när det gällde den konsten som inte hör till de permanenta utställningarna – otäcka va?!
Sen såg vi som sagt Hopper, tyvärr inte James Dean och Norma Jean men ändå.
All denna konst alltså…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s