Visst var det Marcus!

Javisst var det Marcus Samuelsson, Red Roosters ägare på bilden. Han var hur trevlig som helst, kom fram och hälsade på sina gäster vid borden, tog i hand… Vi sa att vi kom från Sverige såklart och då stannade han en stund och frågade hur vi gillade maten och om vi inte skulle komma ner på nattklubben senare. Det var verkligen en upplevelse det stället….och Harlem som sådant. Det första som hände när vi kom fram till 125th Street i Harlem (ja, vi tog tunnelbanan…) var att tre svarta killar ropade till oss direkt vi steg ut på trottoren från tunnelbanan, ”HEY GIRLSCOUTS – isn’t it time to get those cookies now?!?”… Vi var i Harlem och fick en hälsning, en varning, här hör ni inte hemma, blondies!


Men kvällen var så kul! Stället är verkligen som det beskrivs, ”vibrant”! Mycket blandft publik men vi två blondiner var i minoritet. Är ni i stan rekommenderar jag ett besök här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s