Bloggen lider, bloggen lider…

Det är inte så att vi ligger på sofflocket och rullar tummarna de få dagarna som min vän LISA är här. Tvärtom skulle jag nog vilja säga!

Lisa kom alltså sent i onsdagskväll. Norwegian var som vanligt (?) försenade så hon var inte här förrän runt klockan ett på natten. Träligt Norwegian.
Torsdagen tillbringade vi på stan med lite shopping och ”njuta av atmosfären”. På eftermiddagen var det som vanligt läxläsning, middag och träning och sedan gjorde ni något som var fantastiskt kul. Vi var på en elevkonstuställlning där min vän Marielos ställde ut en tavla (och går på konstutbildning). Nelle och hennes bästis, som är Marielos dotter, var också med och det var verkligen kul att se hur kul tjejerna tyckte det var!
Marielos fick sin tavla såld. För $1500!!! Hon har målat tavlan högst upp av bilderna, den i turkost/orange/gul/röd färg. Så kul!
Sen igår hade vi tänkt åka ut till Woodbury Common outlet men det krånglade lite med bilen så vi blev kvar i stan istället. Vi åkte ner till downtown och gick på 9/11 Memorial. Det var INGA köer så på inder 30 minuter hade vi skaffat biljett, gått igenom alla säkerhetskontroller, sett ground zero och gått ut. Har aldrig hänt förut. Men kylan och Polar Vortex II har sina fördelar.
Det var is i bassängerna….
Resten av dagen – maratonshopping – vi var möra när vi kom hem klockan sex kan jag säga. Lite guaccamole och grönsaker i kistan, en dusch och sen ska jag berätta var vi gjorde på kvällen. Ni kan få se en bild här och gissa vem den här mannen är. Jag var så satans feg som inte vågade gå fram och be om en bild tillsammas. Och då kom han ändå fram och pratade med oss och skakade hand!

En reaktion till “Bloggen lider, bloggen lider…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s