Trodde jag aldrig jag skulle få se Live!

Och jag är ledsen att jag inte kan visa er heller. Jag har ingen bild så ni får tro mig på ordet.

Bakom/mellan de här betongpelarna så är det gjutna betongbänkar. Ni ser lite av en till vänster i bild men det är bakom nästa pelare ”det hände”. 
Jag kommer alltså promenerande från andra hållet i morse. Klockan är ca 07.30 och det är inte så mycket folk ute. Några joggare, några hundägare och jag. Precis här är det bara jag och när jag kommer runt pelaren så ser jag en kraftig svart kvinna med accentuerad bakdel (vet inte hur jag ska uttrycka mig på ett pk sätt?), som står på bänken med händerna på ryggstödet och TWERKAR!!! Hon har uppenbarligen musik i öronen och har bestämt sig för att klättra upp på en offentlig parkbänk för att SUPERTWERKA á la Miley Cyrus lockan halv åtta på morgonen?

Är det någon mer än jag som tycker det är konstigt?
Det här är utsikten åt andra hållet. Annars kanske det kunde funnits en förklaring…alltså att någon tittade på spektaklet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s