Samvetet på soffan

Vi har 15 grader varmt idag och dimma. Barnen har inte varit ute en sekund (dåligt mammasamvete) och nu vilar jag på soffan också (dåligt Luthersamvete). Jag vet inte men ibland tycker jag att vi, i familjen, utnyttjar stan lite dåligt. Det finns ju så oerhört mycket att hitta på här. Men frågar man barnen så är allt barnen vill att ”vara hemma och leka med kompisar”. När vi tvingar med dem på olika utflykter, museum eller liknande så blir det inte sällan ”gnäll” och frågor som, ”hur länge är det tills vi ska åka hem”, ”hinner vi hem innan xx går och lägger sig”…o.s.v. Då är det lätt att bara kapitulera och lägga sig på soffan och blogga en stund. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s