Förbereder mig inför mega-sova-över

Fyra tjejer har ikväll lärt mig allt om Video Star, Moshi monsters, Furbies, smink(?) och nu är det movie time! Efter skolan idag så frågade Nelle om hon inte kunde få ha en sleep over här med sina tre bästa vänner. Det fanns liksom ingen anledning att säga nej. Alltså, jag kunde inte komma på någon anledning, så det var bara att öppna sinnet och säga ”Javisst, jättekul!”. En av mammorna frågade ”are you REALLY up for this?”. ”No, but I will never be so I might as well tonight…haha”.

Så nu har de limmat med limpistol (2 av 4 brände sig), ätit marängswiss (4 av 4 fick ont i magen) och nu ser de på film (såvitt jag kan se är 4 av 4 fortfarande vakna). Så himla mysigt. Kommer ni ihåg, att vara hos någon annan med sina kompisar och sova över? Jag unnar dem verkligen det så då får man ta omaket det innebär att ha ett sängrum fullt med lim, pärlor, gosedjur, snacks, kläder….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s