Rekord

Det har inte varit så kallt i New York som det är idag sedan 1896. Det över 100 år gamla rekordet är brutet! Skolsköterskan gick runt i skolan igår och pratade med barnen om hur man ska klä sig i kyla, sex lager hade hon rekommenderat. Man varnar på nyheterna och uppmanar folk att stanna inomhus. På Facebook klagar folk över att skolor och arbetsplatser är igång som vanligt. Jag känner mig som en motvallskärring och vill bara gå ut men jag tror jag börjar dagen under täcket en stund till.

3 reaktioner till “Rekord

  1. DU SOM NÄR NORRLÄNNING KAN VÄL GE LITE TIPS HUR MAN KLÄR SIG OCH KLARAR VARGAVINTERN:-) RENA VÄRMEBÖLJAN EGENTLIGEN.ANNIKA

    Gilla

  2. Ja, det borde jag egentligen!!! Folk är inte kloka här. Taxi till jobbet \”för det är för kallt för att gååååå\”, lager på lager med kalla material och en löjlig vindjacka och INGA vantar… Dah! Men å andra sidan är jag väl inte den som är känd för att gilla kyla så jag kanske ska ligga lite lågt.:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s