Jullovet är slut snart!!!

Om man är hemma på jullovet känns det som att ”det inte händer mycket”. Visst, vi har ju varit iväg på flera utflykter, sovit borta två nätter( i två olika delstater), haft ett ”24-timmarsvirus” (det var visst det jag hade och det är visst MYCKET vanligt förekommande i NYC-området just nu) och vi har åkt skridskor, lekt i snön, sett film – men ändå – det känns som om vi tagit det otroligt lugnt. Nästan för lugnt. Och kanske julen ska vara så. Stressen innan är ju liksom idiotiskt hög så man kanske kan förlåta sig själv för den där extra timmen i sängen eller soffan. Jag satte som test på mig jeans idag för att liksom känna mig för hur ”hård” julen har varit. Mmmm, nog tycker jag de satt lite tajtare än vanligt men de gick på! Börjar längta efter träningen igen.

Idag var vi på shopping i Woodbury Common. En outlet med alla möjliga märken, Ralph Lauren, Ecco, Hilfiger, Levi’s, Nautica, Armani, DKNY, Kate Spade… ALLT! Vi har länge velat kollat in den och många av våra gäster har varit där men det har aldrig tidigare blivit av för oss. Hann kanske med 1/10 och måste tillbaka en heldag utan barn. Fynd för dagen var en ny ”musikmaskin” (en laddare till iPhone med högtalare som kan spela musik), från BOSE. Och ett par ecco-stövlar. Sen köpte vi ditten och datten till barnen. En plånbok. En tröja till Richard. Saknade en riktigt handfast shoppingpartner men visst drog det iväg ändå. Ikväll är Edward på träning, Nellan har kompis här och jag undrar om jag inte ska bjuda tjejerna på lite hemgjord kola. Och äta upp nästan allt själv. Jullovet är ju inte riktigt slut än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s