Vad har vi mera gjort i jul?

Julen har lite gått i ”sportens” tecken också. Speciellt för Edward. Det har varit skridskoåkning, fotboll, löpning men också basket och ishockey. Edward fick i fredags kväll följa med en kompis (och kompisens pappa) som fått biljetter till en Knicks-match på Madison Square Garden och lördag kväll var han och Richard och kollade på en NHL-match på Coliseum ute på Long Island, NY Islanders nånting…mot några Devils av något slag. Kanske NJ? 

Sen har vi slappat mycket. Väldigt mycket. Idag var jag därför tvungen att göra ett ryck på hemmafronten. Städ, tvätt och så har vi packat för i morgon. Då blir det Connecticut igen. Och hummer. Med skumpa. Släkten är bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s