Dyker Heights, Brooklyn

Det finns ett villaområde i Brooklyn som heter Dyker Heights och där har de boende sedan 1980-talet bjudit New Yorkare och nyfikna turister på julbelysning deluxe. Det är fyra kvarter där villaägarna har dekorerat sina hus med den mest spektakulära julbelysning man kan tänka sig. Man kan gissa att det började med att några grannar hetsade varandra och nu har de helt gått ”bananas” och är en institution i ”more is more”. Vi åkte dit med barnen idag (efter vi lagat vindrutetorkaren och det slutat regna) för att titta och hela området var verkligen galet. Värre än man ens i sina vildaste drömmar kunde tro. Men kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s