New Jersey

Eftersom vi nu har en hyrbil över jul så känns det ju ”slösigt” att inte använda den, så idag stod New Jersey på agendan. Eller ja, vi bestämde det hastigt och lustigt i morse. Eller, i morse och morse – förmiddags är mer korrekt…ingen av oss är särskilt morgonpigga längre. Jullovet är numera sena kvällar och lååååånga morgnar hemma hos oss.

New Jersey, vad tänker ni på då? Vi tänkte på Frankie Boy aka Frank Sinatra och Tony Soprano aka James Gandolfini och Cake Boss aka Buddy Carlos. 
Först ut, Cake Boss. Ett bageri som är känt genom en reality show här i USA. Folk fullkomligen strömmar dit för att äta italienska bakverk och köpa deras fantastiska tårtor.
Ett litet problem bara. Väntetiden för att komma in och handla var 2,5-3 timmar!!! Glöm det sa vi och gick på franskt café istället. Ingen Canoli i världen kan vara värd tre timmar på gatan i december.

Nästa stop:
Frank Sinatras Birth Place. Lite synd att de hade rivit huset bara…det fanns liksom INGET att se.
Sist ut åkte vi NJ Turnpike i Tony Sopranos spår:
Lite lagom ruffigt och så…
-BADA BING!
Man kan tycka vad man vill om att vi var där (det är en strippklubb) och fotade men jag älskade verkligen tv-serien Sopranos. Vi berättade dock inte hela sanningen om var vi var för barnen utan sa att det är lite som om de skulle besöka ”Gyllene Knorren” från julkalendern, ni vet.
Vita lögner är ok va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s