Började dagen tidigt

Redan klockan sju fick jag frukost på sängen av hela familjen. Jag gissar att julklapparna var en bidragande orsak till detta då jag sagt att det kommer finnas några klappar i julstrumporna att öppna när vi äter frukost. Alltså, ”vi äter frukost tidigt”, var vad barnen hörde.

Efter frukost avslutade vi ett brädspel, Life, som vi började spela igår kväll. Edward vann och det var väl tur det för han är en ganska dålig förlorare. Bilden är från igår kväll.
Sen gjorde vi oss klara för att gå ut på stan och äta jullunch. Vi gick på vår favoritestaurang, L’Entrecôte, som så många högtider förr. Första julen dock. På väg till tramen/linbanan och på restaurangen:
På väg hem fick Richard ett telefonsamtal. Det var hyrbilsfirman som meddelade att vi tyvärr inte skulle få någon hyrbil för det var så ont om dem nu i jul… Eh – VI BOKADE I SEPTEMBER!!! Vi blev såklart galna och fick till sist en bil. För dubbla priset (som de kommer återbetala oss sen -yeah!?!) och så var vi tvungna hämta den i Harlem men vi fick iallafall en… I morgon åker vi till The Hamptons och ALLT hade blivit väldigt knöligt utan bil. Allt. 
Sen kom vi hem. Åt julgodis och tittade på Kalle. Bara för att man inte är hemma så betyder det ju inte att man missar Kalle Ankas jul.
Paketöppningen var enligt vanlig tradition ett paket i taget, börja med ”äldsten” och gå nedåt i åldersordning. Jobbigt för ”yngsten” men i år var vi ju inte så många så det gick bra.
Sen lekte vi lite med de nya sakerna
Och nu har tomten åkt härifrån. Vi har haft en riktigt skön, lugn och härlig jul. Jag hoppas det gäller er också!!!
HO, HO, HO—
MERRY CHRISTMAS FROM ROOSEVELT ISLAND!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s