Smyger

Hur många mammor och pappor (förutom jag) smyger just nu omkring i husen, rotar i garderoberna, efter de julklappar de försökt gömma undan för sina barn? Undrande…är det här alla klappar eller har jag glömt nån någonstans? Prasslar och drar fram påsar och väskor med grejor för att komma åt ”grejorna”.

Vi skulle inte ha några julklappar i år igen men har lyckats med konsttricket att även anamma den amerikanska jultraditionen med julstrumpa. Så nu är det inte bara dem under granen som ska fram utan även julstrumpan ska packas. Allt kommer vara värt det i morgon. Finns inget så vackert som lyckliga barn. 
God Jul gott folk!

2 reaktioner till “Smyger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s