Helgen!

Helgen har gått fort. För fort!! I fredags kom min kusin Kajsa hit och på fredagkvällen var vi bortbjudna till grannen på födelsedagsfest med vin och tilltugg. Det blev ganska lugnt och vi var hemma vid halv elva.

På lördag var vi uppe och åt en massiv frukost tidigt. Ägg, bacon, juice, croissanter, grapefrukt, granatäpple, smoothie, kaffe… Jag och Kajsa gick till Costcos och handlade och laddade inför lördagkvällen. GNO=Girls Night Out!! Vi lagade middag och åt innan vi gick ut och tänkte att fokus låg på umgänge, drinkar och lite småplock att äta. Min vän Marielos hade varit på denna kubanska restaurang tidigare och jag hade läst om stället -Cienfuegos. En supermysig (turkos) restaurang som ligger i Alphabet-city. Kommer definitivt besökas igen.
Vi beställde in en rompunsch för oss alla att dela på. Det fanns säkert 10 olika att välja på och vi valde en blandad med vit Rom, lime, mynta, champagne och jalapenos! Starkt och gott!
Kvällen fortsatte sedan till en klubb som hade samma ägare och där blev vi först:
-kollade på leg (HAHAHAHAHA!!!)
och sen
-uppdraggade av två 25-åringar! (HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!). Sant! De stod och stirrade på oss alla en lång stund innan de vågade sig fram. De frågade frågor som ”Är ni alla gifta?”, (oh, ja!) ”Har ni barn också?” (Massor!!) ”Men inte är ni väl lyckliga i era äktenskap? (oerhört lyckliga, varför skulle vi inte vara det?!?)”. Och alla svar som de fick var liksom fel. I deras ögon. De blev mer och mer nervösa men de ville ändå hänga sig kvar och till sist tog de sig mod att fråga om vi ville gå vidare med dem någon annanstans. ”JA, svarade Marielos – om det inbegriper jacuzzi och champagne!”. De förlorade då helt talförmågan och då gick vi. Utan dem, om någon inte fattade det. Klockan var då två. Cougars gotta go home…
Idag söndag. Lite shopping och SNÖ I NEW YORK!!! I morgon kommer brorsan med flickvän – då är det fullt hus igen! Hoppas er helg också varit bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s