Hummerfesten som urartade…för mig

Det blev en orgie i hummer för mig. Jag kunde inte sluta äta…det var så rysligt gott. Det perfekta hummerköttet, smält salt smör. Det var pinsamt, så mycket åt jag. Inte en enda bild fick jag till heller. Hade inte tid.

Några timmar senare bjöds det på cocktailparty med drinkar och tilltugg. Vi var 14 vuxna och 7 barn. Jag åt mest chokladfondue som en avslutning på hummerorgien tidigare. Och jag konstaterade. Jag känner mig mycket, mycket tacksam över mycket i livet.

En reaktion till “Hummerfesten som urartade…för mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s