Standard Grill

Jodå, vi kom iväg igår. Vädret var ungefär så här…

…sett inifrån en linbaneruta men jag är såååå glad att vi kom iväg. Det gick trögt, det gjorde det, och det var nära att vi skulle gå någonstans ”närmare” eller helt enkelt stannat hemma. Hade någon av oss föreslagit det så tror jag alla ”nappat” men vi tog oss samman. Och det var tur det. Standard Grill var otroligt mysigt!! Kall champagne, bra mat, härlig atmosfär, säkert ett gäng kändisar (kändes så men vi kände inte igen nån) och bara – MYSIGT! Kan varmt rekommenderas. Tog inte en enda bild på maten men på oss iallafall, Kusinträff i New York. Inte är det Strycktjärn men ok ändå.
Så mitt tips för dagen är Standard Grill, 848 Washington Street.
Nu packar jag för att åka iväg över Thanksgiving. Vi ses i Connecticut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s