Vi kan kalla det dagens GLADA överraskning!!

När jag var på väg hem från akupunktören idag så såg jag i ett litet skyltfönster på Upper East en flaska svensk glögg som väckte mitt intresse. Jag gick in och där var den – ”svenskaffären”. En tysk affär med svenska varor också – glögg, sill, kaviar, fiskbullar, hushållsost, limpa, räkost, till och med svensk julskinka! Affären hade inte allt men ägaren sa att om det var något särskilt man ville ha så kunde han beställa hem. Vilken lycka, fattar ni?

2 reaktioner till “Vi kan kalla det dagens GLADA överraskning!!

  1. jag gläds med dig Lotta:-) minns att det jag alltid längtade mest efter på mina längre resor (länge sen nu) var knäckebröd med bredbar leverpastej och gurka.Annika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s