Thanksgiving

Sista helgen i november är det Thanksgiving Holiday i USA. Det är kanske den viktigaste familjehögtiden, nästan viktigare än jul, och då samlas man som familj och äter middag och uttrycker tacksamhet över livet…enkelt uttryckt. Vi har ju hittat lite familj till Richard här och vår vän E, som vi till och med bott hos, börjar också kvala in på familjesidan. Hos dem firade vi förra året och kommer så att göra i år igen. Nu var det faktiskt inte det jag skulle berätta om men tankarna drog iväg. Nej, jag skulle visa de här:

Två par likadana strumpbyxor som jag köpt till mig och Nelle för att jag ville att vi skulle klä oss lite lika på någon av de lediga dagarna på just Thanksgiving. Men allvarligt…nu när jag packat upp dem… 
Det ena paret är en storlek Barn 8 år och det andra paret en Dam storlek S/M. Jag måste säga att de är förbryllande lika, eller vad säger ni? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s