Urk

Vi har en dammsugare som är en sådan dammsugare som inte har någon dammsugarpåse utan den har en hårdplastbehållare som man tömmer själv vid behov. Jag köpte den mest för att slippa hålla på med påsar då jag tycker det är krångligt att köpa rätt påsar men också för att jag (väl) tänkte miljövänligt. En mindre producerad och slängd produkt måste ju vara bra. 

Den funkar sådär, dammsugaren. Jag köpte en billig av snålhet och den har inte den bästa uppsugningsförmågan. Men jag är ändå chockerad varje gång jag städar. Så. Mycket. Damm. Om jag dammsuger noga, som idag, då får jag tömma den två gånger. Så här mycket damm har vi alltså hemma efter endast en vecka!! Chock. Äckligt. Och en himla tur att vi inte är dammallergiker.

2 reaktioner till “Urk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s