Jag har köpt ett nytt litet halsband

Det är staten New York och ett hjärta. I mässing även om det på bilden ser ut som koppar. När jag skulle välja så var det svårt att välja mellan New York och Mississippi. Men så kom jag på att jag älskar ju Florida också. Och Maine. Och… Men man kan ju inte gå runt med alla 50 staterna dinglande runt halsen så jag valde, föga förvånande – NEW YORK! Berlockerna plockar man ihop själv och sedan väljer man kedja och vips -ett egendesignat halsband. Cool idé som man skulle kunna ”ta hem” till Sverige. Landskapen och så alla möjliga sorters berlocker och kedjor till.

De här finns på Chelsea Market.

En reaktion till “Jag har köpt ett nytt litet halsband

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s