Min dag i mycket dåliga bilder

Steg upp i vanlig tid vid halv sju, åt frukost, skickade barnen till skolan och tvättade några tvättmaskiner. Bäddade rent åt gästen som kommer i natt och åkte sedan iväg till akupunktören. Här sitter jag på bussen och som vanligt funderar jag på hur så många kan välja taxi som transportmedel i den här stan. Vi har flera vänner som VARJE DAG lämnar och hämtar sina barn i taxi. Men det är klart…kostnaden att ha en bil i den här stan blir väl ungefär detsamma. Men ändå.

Efter akupunkturen promenarade jag Lexington söderut, från 85:e gatan till 59:e. Det var härligt väder ute, 15 grader och sol, och det är en kul promenadsträcka med mycket att titta på.

Jag fikade vegankaka, gjord på hempa, och juice. Jag var sugen på det konstigt nog. Kaffemoster som jag annars är.
Ikväll beställde vi hämtmat, Chinese, och barnen åt dumplings och stekt ris som de aldrig gjort annat. New Yorkers som de är.

Nu ikväll ägnar jag mig är min nya favoritserie, Parenthood. Om den går att se i Sverige, på Netflix, GÖR DET! Som ”Thirty Something”, om ni kommer ihåg den. Fast bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s