MIN Halloween outfit i år

Jag kommer inte gå ”all in” i år….men jag gör iallafall nåt. Riktiga halloween är i morgon och då är det stort party i huset. Pizza, godis, trick or treat, mat och vin. Ni kanske kommer ihåg att ”huset” hade likadant party förra året men då strömlöst efter Superstorm Sandy. Det var mysigt. Kanske till och med lite mysigare än vanligt eftersom barnen fick en extra vecka ledigt och Halloween kan ju gärna vara mörk och lite kuslig. Här kommer iallafall en bild på min outfit för i år. Sex dollar kostade den. Kanske jag ”poppar till den lite” med att klä mig i svart. Så. Jävla. Originell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s