Jag har inte så mycket att säga

Började dagen med den här utsikten från fönstret av en skakig skolbuss. Det här är Long Island City i morgonsol.

Anledningen att jag var på skolbussen var att Edward hade Öppet Hus i matte i skolan idag och vi föräldrar var inbjudna för att få se vad barnen lärt sig under året i matematik. Det var kul, vi spelade spel med barnen där huvudräkning gällde. Fan alltså, de krossar en totalt! Förstår helt plötsligt varför man gör sudoko. Det gäller att gympa den där räknehjärnan… 
Efter skolan åkte jag till stan för att göra några ärenden och hamnade i en butik när jag stötte på det här – kanske det mest onödiga jag någonsin har sett.
Vem är målgrupp för detta? Suck.
Richard och barnen kom hem samtidigt på eftermiddagen och vi gjorde läxor, åt middag och var ute en stund och spelade fotboll tillsammans. På fotbollsplanen var ett ”gäng” med killar i 20-årsåldern som rökte braj. Både jag och Richard blev så provocerade att vi dels sa åt dem att gå därifrån (Richard) ringde PSD, den lokala polisen, och anmälde dem. INTE OK att ha ett moln av marijuana vid fotbollsplanen där sunda 10-13-åriga killar spelar fotboll. INTE ALLS OK. 
Nur det kväll och vi är alla trötta. Richard vet inte ens vilken tid han är på och jag sov dåligt i natt så vi kommer nog alla att slockna tidigt. Natti natti till denna dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s