Kändes som om vi haft en slapparsöndag…

…tills jag faktiskt började tänka på vad vi gjort idag. 

Stigit upp och käkat frukost. Tvättat maskin ett, tumlat och satt på maskin två innan vi åt en snabblunch (pasta), klädde oss och gick och storhandlade på Costcos stormarknad (wholesale). På vägen dig åkte vi sparkcykel och var och lekte i en lekpark. När vi handlat gick vi till lekparken igen en liten stund (de var inte FÄRDIGA!) och sen hem för tvättmaskin tre och fyra, målade med akrylfärg, Edward spelade tennis, jag bakade citron/blåbärsmuffins, lagade middag, lax och potatismos. Dammsög. Vek och sorterade all tvätt. Packade för i morgon enligt skolans färgschema, diskade, mailade fröknarna om att barnen har två läkartider i veckan… Så pratade jag med Richard som var i Korea om vad jag ville ha på taxfreen. Tur att det blir balans. 
Nu tittar barnen på tv, jag ska ta mig en kopp te och sedan ska vi väl typ gå och lägga oss. Hoppas er helg varit lika skön som vår! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s