Skinnjackan

Om ni har läst min blogg länge kommer ni kanske ihåg ett inlägg jag skrev om min första skinnjacka. Den jackan som gav mig en fantastisk lyckokänsla. En känsla av fullkomlighet. En känsla av att nu har jag ALLT. 

Jag har köpt en ny skinnjacka. Och den har inte gett mig någon sån känsla. Visst kanske pulsen gick upp lite när jag såg den där i affären. Jag tyckte och tycker ju att den är snygg. Men den gav mig inte samma habegär som den där andra jackan. 
Jag har inte haft någon skinnjacka sedan ”den perfekta” och kanske är det så att den för alltid har förstört känslan av den perfekta skinnjackan. Jag har letat i flera år efter en innan jag köpte denna men inte hittat någon som jag var beredd att betala skinnjackspris för. Men nu slog jag iallafall till. Den har legat kvar i påsen i drygt två veckor för jag kände mig inte säker. Är den verkligen fin? Vad tycker jag om de där axlarna egentligen? Men i veckan ”kastade jag mig ut”. Med jackan på. Jag gissar att jag under veckan som kommer kommer att hitta den jag verkligen vill ha. Den som gör mig lycklig igen. Och då får jag väl ha två.
Här är den. Vad tycker ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s