FN-dagen

Eftersom UNIS är FN:s egen skola är det väl bara naturligt att fira FN:s egen dag. Egentligen är det den 24 oktober men skolan väljer att göra det på fredagen närmast och det var idag. Alla barn klär sig traditionsenligt från sitt hemland och sedan äter skolbarn, lärare och föräldrar en internationell frukost tillsammans. Vi hade bakat chokladbollar och jag valde att kalla dem ”Swedish Oat Chocolate Treats”. No way! jag tänkte göra en direktöversättning av vare sig det gamla eller nya namnet.

Här ser ni barnen på morgonen.
Och så lite paradbilder…
Axplock av maten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s