Alien

Jag tog en bild på mig själv idag när jag åt en snabblunch mitt i städningen. Jag tycker jag ser ut lite grann som en utomjording. Kände mig lite så idag också. Har inte varit utanför dörren utan har stannat inne och gjort färdigt. Tvättat, städat, svarat på tråkiga mail, fyllt i tråkiga papper – men GJORT FÄRDIGT. Å det är ju ändå en bra känsla. När man inte fuskar med sig själv. För i slutändan när man inte gör något klart så kommer det ju ändå tillbaka och biter en i rumpan. Men det är också nästan lika overkligt som utomjordingar. Hoppas ni hade en bra dag. Jag har som ni ser inget vettigt att säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s