Jag har ju fortfarande besök…

…så det blir lite skralt med inlägg. Jag har liksom inte tid! I fredags var vi iallafall ute på lokal och svirade. Vi var först på La Esquina och käkade god mexikansk mat i mysig miljö med vackra människor. Här ser ni min vän Noomi fundera över hur det gick till att vi hamnade i bordet bredvid ett sällskap svenskar från västkusthållet…

Vi drack tre Margueritas och kände oss så här snygga efter det! Och då gick vi såklart vidare. På två ställen, bland annat Bowery hotel som tydligen blivit lite av mitt stammishak nu för bartendern började efter ett tag fylla på våra glas utan att ta betalt och då blev vi såhär glada.
Killarna på bilden var vanliga snubbar som vi hängde lite med i baren. Den ena jobbade som polis i Bronx och den andra var bilförsäljare i New Jersey. Hyggliga typer.
När vi sedan skulle hem så blev det lite problematiskt med hemresan. Det gick inga tåg till Roosevelt Island från Manhattan och taxichauffören lurade oss att bron var stängd (en våning var stängd och vi fattade inte att man kunde åka en annan väg). Linbanan var stängd för natten och vi fick åka in till stan igen med ett tunnelbana, byta och sen åka ut till Queens och ta ett annat tåg tillbaka som gick till ön. Det tog två och en halv timme för oss att åka hem med alla byten och väntan. Vi var inte hemma på Roosevelt Island förrän klockan halv fem/fem. FEM!!! Vi var så trötta igår att det inte går att säga. Några bilder från det får ni inte.
Idag har vi spenderat dagen i och runt Central Park. Parken var vacker som vanligt och vi var också in i Guggenheim Museet och tittade på arkitekturen. Måste verkligen gå dit någon dag. Guggenheim är ett av de museer jag har ”kvar” på listan av saker ”man måste”. 

Nu är helgen slut och i morgon är Noomis vecka slut här. Det har gått så himla fort! Sista dagen i morgon. Kanske vi åker till Brooklyn Bridge. Har aldrig promenerat över bron utan bara åkt med bil eller buss. Känns som det skulle kunna bli en fin avslutning på en himla kul kompisvecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s