Nä men det kan inte vara sant?!?

Idag kommer ett besök till och hälsar på oss här i storstan. Det är en vän och före detta kollega till mig som kommer och hälsar på och jag har verkligen sett fram emot att träffas. Hänga. I New York. Så händer detta. Min väns dotter får magsjuka igår, dagen innan hon ska åka. Och magsjuka vet vi ju tyvärr är ”ganska” (läs:väldigt) smittsamt. Vore ju just typiskt att ha en 8 timmars flygresa med vinterkräksjuka… Ja, OCH jag vill ju såklart inte heller att vi andra blir smittade. Vi är ju liksom fullt hus här hemma. Nog om det. Hon tyckte hon mådde ok i morse och kom iväg på planet. Då händer det här!

Meddelande från skolan:

TORNADOVARNING!!!! Hahaha, ja jag säger då det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s