I goda och glada vänners lag

Våra vänner P o P kom i torsdags natt och redan på fredag kväll var vi ute i nattlivet. Ingen jetlag här inte!

Jag hade bokat bord på Tao, en riktigt bra asiatisk restaurang, som ligger på 58th St, ganska nära där linbanan landar vilket är praktiskt för oss. Vi åt, och åt, och åt. Tills vi var sprickfärdiga på riktigt. Kobebiff, tonfisk, hummer, anka, seabass, crabcakes… Alltså Gud. Vad gott. Det var. 

Sen hade vi bestämt att vi skulle gå på rooftop bar vilket vi också gjorde även om det tog emot. Vi var helt enkelt för mätta. Men vi tog oss samman och gick till samma bar som när jag firade min födelsedag, 230 Fifth. Kvällen var helt underbar. 25 grader varmt, glada människor och drinkar. En riktig helkväll lan man nog säga att det var. Richard avslutade till och med med en Long Island Icetea!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s